Susipažinkite su pirma pasaulyje elektroninio automobilio rakto apsaugos sistema

Keyless Protector jau Lietuvoje! Susipažinkite su pirma pasaulyje elektroninio automobilio rakto apsaugos sistema.

Pristatome Jums unikalią saugos priemonę, kuri buvo sukurta siekiant apsaugoti Jūsų automobilį nuo vagystės pasitelkus „retransliavimo“ ataką, tuo pačiu išsaugant visas beraktės sistemos funkcijas.

keyless gaminio foto-1

Kas yra „retransliavimo ataka“?

Retransliavimo tipo atakos (Relay Attack) yra pavojingos visiems automobiliams turintiems „smart“ tipo raktus leidžiančius patekti į automobilį ir jį užvesti tiesiog turint raktą su savimi. Šio tipo automobilio vagystėje visada dalyvauja minimum du asmenys. Abu asmenys siekiantys pavogti automobilį su savimi turi lagaminėlius ar kuprines kuriuose būna paslėpta radio dažnių skanavimo ir retransliavimo įranga.

Nesvarbu kur Jūs laikote savo raktą, namie ar švarko kišenėje būdami toliau nuo automobilio. Vienas iš vagystėje dalyvaujančių asmenų savo lagamine ar kuprinėje turi prietaisą kuris pagauna rakto skleidžiamą atrakinimo signalą.

Šis signalas nuotoliniu būdu perduodamas į kito vagystėje dalyvaujančio asmens turimą įrangą kuri priėmusi perduodamą signalą jį sustiprina ir retransliuoja jį į automobilio imtuvą. Automobilio apsaugos sistema į retransliuotą signalą sureaguoja taip lyg prie jo būtų priartėjęs savininkas su raktu, automobilis tampa pažeidžiamas, automobilio vagis gali nekliudomas į jį patekti ir užvesti variklį bei išvažiuoti.

Keyless Protector sistema yra montuojama/įdedama į automobilio pultelį, apgaubiant jo bateriją. Tokiu būdu anuliuojamos pultelio skleidžiamos bangos ir pagal jo veikimo būseną prilyginama, tarsi, baterija būtų išimta iš pultelio.

Naudojimasis Keyless Protector yra labai paprastas, tiesiog išlipus iš automobilio, jį užrakinus, pultelio baterija bus blokuojama automatiškai nuėjus apie 15 žingsnių arba už dviejų minučių ir tokiu būdu nutraukiamas ryšys su automobiliu. Jums nuėjus, pultelis neskleidžia jokio signalo ir ilgapirščiai negali nuskaityti bei „prailginti“ pultelio veikimo atstumo ir nuvaryti automobilio.

Grįžus prie automobilio ir atlikus tam tikrą kombinaciją, t.y. lengvai ranka du kartus “trinktelėjus” į patį pultelį, rankinę, kelnių ar striukės kišenę, kur randasi pultelis, aktyvuojamas ryšys tarp automobilio ir pultelio.

Keyless Protector yra puikus sprendimas, kuris padeda apsaugoti Jūsų automobilį greitai ir paprastai

Plačiau galite žiūrėti čia:

Reikia remontuoti automobilį ir tam neturite pinigų?

Reikia remontuoti automobilį ir tam neturite pinigų?
Norite papildyti savo automobiliui  įrangą ir tam trūksta lėšų?
Planuojate pasikeisti padangas, o jų  dar neturite?Mokilizingas_LOGO

Nuo šiol kreipiantis į CARPRO LT servisus šie klausimai gali būti išspręsti per 15 minučių, o MOKI LIZINGAS  automobilio remontui bei dalims  Jums paskolins iki 5000 Eur, 1-48 mėn. terminui.

MOKILIZINGĄ RENKASI DAUGIAU NEI 800 TŪKST. KLIENTŲ, NES MES:

  • Turime daugiau nei 15 metų patirties;
  • Vertiname ištikimus klientus;
  • Siūlome išskirtines pirkinių draudimo sąlygas; (daugiau informacijos – www.mokilizingas.lt/draudimas)
  • Suteikiame galimybę pirkti lizingu kartu su šeimos nariu ar draugu;
  • Esame pasiruošę pasiūlyti Jums priimtiną mokėjimo grafiką – pirmos įmokos atidėjimą, mokėjimo dienos pasirinkimą, išankstinį atsiskaitymą;
  • Suteikiame galimybę rinktis iš daugiau nei 15 įmokų mokėjimo būdų (daugiau informacijos – www.mokilizingas.lt/lizingas/mokejimo-budai-1)

Mūsų sąlygas rasite čia – www.mokilizingas.lt/lizingas

Turite klausimų? Susisiekite su mumis telefonu 8 675 00909  arba el. paštu [email protected] 

Motociklų elektros remontas

kawasaki

CARPRO LT specialistai dirba įvairių tipų transporto priemonių paslaugų srityse.  Ne išimtis

ir motociklai. Tvarkome motociklų elektronikos klaidas. Mes diagnozuojame problemas, jas pašaliname arba įdiegiame  pageidaujamus pakeitimus.

Susisiekite su mumis

Automobilių elektros remontas

german-cars

Nors CARPRO LT įmonė ganėtinai jauna, tačiau patyrę jos specialistai turi bemaž 14 metų patirtį  remontuojant pačius sudėtingiausius ir prabangius automobilius. Mes taip pat stengiamės patenkinti motociklų  ir sunkvežimių vairuotojų lūkesčius, lengvieji automobiliai iki šiol yra labiausiai paplitusi transporto priemonė mūsų servisų tinkle.

Mes  suremontuosime Jūsų  Range Rover pneumatinę pakabą arba įdiegsime LED „facelift“ rinkinį Jūsų Audi. Nieko nėra neįmanomo dirbant su CARPRO !

Susisiekite su mumis